Wie ben ik

kinderkledingNee ik ben niet die bekende marathon hardloper, ik ben sowieso al niet van hardlopen maar ik probeer me wel in beweging te houden ook al doe ik dat dan liever op de fiets. Daarnaast ben ik de eigenaar van een leuke autoshop en ben ik de man van Annie en de vader van Jeroen en Dirk, een tweeling van 5 jaar.

We doen het als gezinnetje prima samen en leven een gelukkig en rustig leventje, we zijn niet van veel statten en we houden ook niet van veel onder de mensen zijn. Daarom kozen we voor een leuke boerderij net buiten de stad om ons leventje zo rustig mogelijk te kunnen behouden. De boerderij hebben we laten verbouwen in een echt Hollandse stijl en ook al is Annie geen liefhebber van koeien of paarden hebben we wel wat kippetjes over het werf scharrelen die ervoor zorgen dat we dagelijks een vers eitje bij het ontbijt hebben. Kortom we houden het graag makkelijk en comfortabel.

Van visite houden we ook niet alleen maar als we er echt niet onderuit kunnen hebben we mensen over de vloer en dat komt maar uiterst tweemaal per jaar voor. Ik zie velen van jullie al denken, wat een rare familie, maar mijn opa zei altijd dat je de familie en de zon zover mogelijk van je af moet houden. Vroeger begreep ik niet wat hij daar mee bedoelde, maar daar kwam ik al snel genoeg achter toen ik zelf trouwde. Mijn zus kon niet met mijn vrouw overweg, mijn vrouw was volgens mijn moeder niet goed genoeg voor mij en volgens mijn broer had ik nog langer moeten genieten van mijn jeugd enz. Datzelfde liedje klonk echter ook bij de familie van mijn vrouw, niet precies maar het kwam vrijwel op hetzelfde neer, totdat we het beide zat waren en naar een andere stad vertrokken.

Mijn moeder heeft een hekel aan boerderijen en bij de familie van Annie zijn ze er ook geen liefhebbers van dus dat kwam goed uit. Voor de tweeling vonden we het beiden een goed idee om ze buiten de stad op te laten groeien, wel zo gezond! En daarnaast hoef ik niet ver te rijden van en naar de autoshop dus kort gezegd hebben we het prima voor elkaar.

|

.