Alles online

Private LeaseWe doen van alles online, vooral ik ben een fan van het internet vandaar dus dat ik deze blog heb geschreven. Met gregvanhest.nl wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken om ze op een of andere manier te laten zien dat we gelukkig kunnen zijn zonder de regels die ons door de maatschappij worden opgelegd, en dat hebben Annie en ik tot nu toe heel goed voor elkaar gekregen.

Annie heeft er bijvoorbeeld een gruwelijke hekel aan om te gaan statten, ze is misschien een van de weinige vrouwen die niet van winkelen houd en doet dat meestal in de weekenden en dan online. Op deze manier kunnen we dan samen bekijken wat we leuk vinden en wordt het nog eens thuisbezorgd ook.

Wanneer de tweelingen weer eens aan een nieuwe outfit toe zijn( om de 2 maanden) dan bekijken we meestal alle kinderkleding online en bestellen we de leukste trendy looks. Annie wil ze altijd het liefst allebei met dezelfde kleren zien dus dat is dan tweemaal dezelfde bestelling en klaar is kees. Het handige van online kinderkleding kopen is dat je op één site alle kledingstukken kunt bekijken en vergelijken zonder dat je hiervoor winkel in en winkel uit hoeft te slenteren. Daarnaast is het ook makkelijk dat je meestal de volgende dag de kinderkleding al in huis hebt met dezelfde garantie die je krijgt wanneer je in een fysieke winkel koopt. Voor ons is dit een prima oplossing, we kunnen lekker thuisblijven met ons allen en andere dingen doen die we leuker vinden in plaats van urenlang door de stad te zwerven om te kijken of we toevallig iets kunnen vinden.

Ditzelfde doen we uiteraard ook wanneer we zelf aan nieuwe kleren toe zijn, wel zo gezellig en het bespaart je een hoop tijd. Ook de boodschappen doen we online, wel zo makkelijk. Annie zorgt voor het boodschappenlijstje en ik vul of spreek ze dan snel in. Je krijgt je boodschappen dezelfde dag nog thuisbezorgd dus ook dat bespaart weer een hoop tijd.

Auto leasen

Private LeaseZoals ik hierboven al vermelde ben ik eigenaar van een autoshop, ik ben namelijk een grote liefhebber van auto´s en alles wat daar mee te maken heeft en je kunt het dan ook zo gek niet bedenken of wij hebben het in onze winkel. Onze klanten kunnen bij ons de winkel binnenlopen maar kunnen ook hun producten thuis laten bezorgen en daar hebben we uiteraard een busje voor aangeschaft.

Een bestelbusje is echter helemaal niet goedkoop maar wel noodzakelijk als je een bedrijf hebt dus daar konden we niet onderuit. Na lang zoeken hadden we een leuke Sprinter op de kop getikt en konden we de thuisbezorging van onze producten aanbieden. Waar we echter niet bij stil stonden was dat Annie iedere dag de kinderen naar school moest brengen en ze ook weer op moest gaan halen. Met het openbaar vervoer was dat gewoon niet te doen omdat we buiten de stad wonen en daar de bussen dus niet ieder kwartier langs komen rijden, er moest dus een tweede auto komen maar hoe? Geld hadden we niet meer omdat we de Sprinter gekocht hadden, maar na veel prakkezeren kwamen we op het idee om een auto te leasen.

Wanneer je geen geld hebt om een nieuwe auto aan te schaffen is een private lease zonder meer een prima optie. Voor een vast maandelijks bedrag heeft Annie nu ook een nieuwe auto onder haar gat om de kinderen naar school te brengen en ze weer op te gaan halen. We betalen nu een maandelijks bedrag en maken ons verder geen zorgen over belastingen, verzekeringen en al dat gedoe want dat zit al bij het bedrag inbegrepen, daarnaast vonden we het ook fantastisch dat je na de leaseperiode kunt kiezen of je de auto aan het bedrijf wilt retourneren of dat je hem wilt houden. Wij gaan voor het laatste kiezen omdat we graag eigenaar van de auto willen worden. Het is vanzelfsprekend dat je niet met de eerste de beste leasemaatschappij in zee gaat en je eerst goed informeert voordat je een contract afsluit.

|

.